Βραβεύσεις

brabeia_perifereiakoy_typoy_gia_to_2006_kartalhs_tswnhsbrabeia_perifereiakoy_typoy_gia_to_2006_salmas_siamos

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ 2006

Νέες διακρίσεις για τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Εβδομαδιαίου Περιφερειακού Τύπου

"ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ NEA” ΚΑΙ “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ”

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Τύπου τα βραβεία περιφερειακών εφημερίδων, για το 2006.

Τα «Ευρυτανικά ΝΕΑ»του Καρπενησίου και η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ», με έδρα το Αγρίνιο, δύο μέλη του ΣΙΕΠΤ (Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Εβδομαδιαίου Περιφερειακού Τύπου), μοιράζονται από κοινού για άλλη μια χρονιά, το βραβείο περιφερειακής εβδομαδιαίας εφημερίδας, για το 2006.

Ο νεοσύστατος ΣΙΕΠΤ, έχει ως μέλη τις κορυφαίες εβδομαδιαίες εκδόσεις του επαρχιακού τύπου (σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας για την αναγνωσιμότητα της Γενικής Γραμματείας) που καλύπτουν όλους τους νομούς της χώρας.

Τα 22 μέλη του Συνδέσμου, από τα 29, έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το αναγνωστικό κοινό της περιφέρειας, κατατάσσοντας τις εφημερίδες σε θέσεις υψηλής αναγνωσιμότητας.

Ο σύνδεσμος, δημιουργεί συνεχώς δραστηριότητες που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών που εκδίδονται οι εφημερίδες μέλη του ΣΙΕΠΤ. Ενώ στο μικρό χρονικό διάστημα των 7μηνών, από την έναρξη των εργασιών του Συνδέσμου, τα μέλη δραστηριοποιούνται από κοινού, και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Σε μια προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, ο ΣΙΕΠΤ, συμμετέχει προγραμματισμένα, και διοργανώνει στις 8 Δεκεμβρίου, ημερίδα για την προστασία του περιβάλλοντος, σε όλους τους νομούς, όπου κυκλοφορούν οι εφημερίδες μέλη του.

Η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων και των τιμητικών επαίνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007, στις 11.00 στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας – Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης

2007-11-15

Photo Title 1
You are here Βραβεύσεις Μελών